Όροι χρήσης, προστασία προσωπικών δεδομένων & ασφάλεια συναλλαγών

Ποιοι είμαστε

Tο shop.olbio.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης πρoϊόντων μέσω του Διαδικτύου.

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησής μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του OLBIO.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος, προς όλους εσάς τους επισκέπτες των ιστοσελίδων του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων από το κατάστημά της.

Στοιχεία επιχείρησης

Επίσημη επωνυμία επιχείρησης: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΩΝ. ΧΡΗΣΤΟΣ

Διεύθυνση έδρας επιχείρησης: Βασιλέως Ηρακλείου 22, Θεσσαλονίκη. ΑΦΜ: 118989556 ΔΟΥ: Α΄ Θεσσαλονίκης

Κεντρική αποθήκη: Άγιος Αθανάσιος, Γέφυρα

Τηλέφωνο: 2311 295520, κινητό τηλέφωνο: 6985 838343, ηλεκτρονική διεύθυνση: mail (@)olbio.gr.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του olbio.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκεινται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το olbio.g και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του olbio.g και του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο olbio.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία υπηρεσιών ή προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών και προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή να επικοινωνήσει η μεταφορική εταιρία που θα σας παραδώσει τα προϊόντα μας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης της παραγγελίας σας μέσω δωρεάν μηνύματος SMS, την οποία επιλέγετε εσείς κατά την παραγγελία σας στο ταμείο.

Επικοινωνία μέσω Live Chat ή φόρμας επικοινωνίας e-mail: Κατά την επικοινωνία με το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα μέσω live chat ή της φόρμας επικοινωνίας e-mail, τα στοιχεία που συλλέγουμε είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση email, η IP, η ημερομηνία και η ώρα της επικοινωνίας καθώς και το κείμενο που ανταλλάχτηκε κατά την επικοινωνία αυτή. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και για λόγους ασφάλειας.

Δεδομένα παραστατικού

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε μόνο το ΑΦΜ της εταιρίας ή της επιχείρησής σας.

Σύνδεσμοι

Το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα περιλαμβάνουν links (“δεσμούς”) προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί οι ιστότοποι ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο olbio.gr και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα χρησιμοποιούν session cookies: Για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Marketing Emails από το ηλεκτρονικό κατάστημα

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στα marketing emails του ηλεκτρονικού καταστήματος, για την αποστολή των οποίων η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή του χρήστη μπορεί να γίνει:
α. κατά την παραγγελία κάποιας υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος
β. κατά τη δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα
γ. από το ειδικό πεδίο στο τέλος κάθε σελίδας του site του του ηλεκτρονικού καταστήματος
δ. από την σελίδα τουolbio.gr  και του ηλεκτρονικού του καταστήματος και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

Κατά την εγγραφή του χρήστη στην λίστα συνδρομητών, η εταιρία μας συλλέγει το ονοματεπώνυμο και το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp (και σε καμία άλλη εφαρμογή), με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών emails σχετικά με τις προσφορές και τα νέα του του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα του MailChimp έως ότου ο ίδιος επιλέξει να απεγγραφεί από τα marketing emails. Η απεγγραφή μπορεί να γίνει μέσα από οποιοδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού πατήσει το link “Διαγραφή από τη λίστα”/ Unsubscribe ή με την αποστολή ενός μηνύματος στο mail@olbio.gr, με αίτημα τη διαγραφή από τη λίστα συνδρομητών.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα μπορεί και είναι υποχρεωμένο να προσκομίσει (μετά από εξακρίβωση στοιχείων), αντίγραφο παραστατικού συναλλαγής, σε περίπτωση που κάποιος συναλλασόμενος το ζητήσει, ακόμη κι αν ο τελευταίος δεν είναι ο άμεσος διαχειριστής της τιμολογημένης υπηρεσίας.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του olbio.gr  και του ηλεκτρονικού του καταστήματος και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή και υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του olbio.gr και του ηλεκτρονικού του καταστήματος, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος σε κάποια υπηρεσία του olbio.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, την ΕΕΤΤ και το ΙΤΕ, ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το olbio.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά την διαδικασία της ανταλλαγής οποιασδήποτε πληροφορίας με το φυλλομετρητή σας μέσα από την διαδικασία αποστολής δεδομένων& με τη χρήση του πρωτόκολλου SSL. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

 

Τρόποι παραγγελίας

Στο olbio.gr μπορείτε να παραγγείλετε είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης είτε μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος (shop.olbio.gr). Tα προϊόντα σε στερεά μορφή είναι διαθέσιμα μόνο μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Τραπεζική κατάθεση μέσω των τραπεζών:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR95 0172 2380 0052 3809 0854 423

ALPHA: GR5501407080708002002019977

ΕΘΝΙΚΗ: GR7301102110000021100505714

δικαιούχος: Χρήστος Χριστοδούλου (olbio)

  • Με αντικαταβολή μέσω της εταιρίας μεταφοράς Courier  ή ΕΛΤΑ (επιπλέον χρέωση 1,28 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, δεν ισχύει εκτός Ελλάδας)
  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή Viva Wallet μέσω της υπηρεσίας Viva payments
  • Μέσω της υπηρεσίας Stripe

Τρόπος, χρόνος και κόστος αποστολής

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει ανάλογα με τη χώρα και τις ανάλογες υπηρεσίες.

Ελλάδα:

Εταιρία μεταφορών

Η πιο οικονομική λύση  μαποστολής είναι αυτής της εταιρίας μεταφοράς. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται από την πόλη της Θεσσαλονίκης με κόστος 5 ευρώ ανά τεμάχιο. Για μεγαλύτερες ποσότητες αποστέλλεται σε παλέτα, οπότε το κόστος υπολογίζεται διαφορετικά. Ο πελάτης μπορεί  να επιλέξει δική του μεταφορική εταιρεία, ανάλογα με την περιοχή του.  Οπότε οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τις μεταφορτώσεις. Για τα νησιά, την Πελοπόννησο και μερικές περιοχές της Αθήνας, οι μεταφορές χρεώνονται διπλές καθώς πραγματοποιούνται 2 μεταφορτώσεις. 

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση που παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό.

Το olbio.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

Το olbio.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας

Ακύρωση παραγγελίας

Πολιτική ακύρωσης

Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών χωρίς να αναφέρετε τους λόγους. Η περίοδος ακύρωσης αναφέρεται σε δεκατέσσερις ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία λάβατε τα αγαθά στην κατοχή σας. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης, είστε υποχρεωμένοι να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να ακυρώσετε τη παραγγελίας σας  μέσω email.

Συνέπειες ακύρωσης

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιστρέψουμε όλο το ποσό που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (εξαιρουμένων τυχόν πρόσθετα έξοδα που προέκυψαν ύστερα από αίτημα για ένα διαφορετικό τρόπο στην παράδοση σε σχέση με τη χαμηλή τιμή που προσφέρουμε), αμέσως και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημέρα κατά την οποία λάβαμε την κοινοποίηση σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας σας. Για την επιστροφή αυτή θα χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν μία άλλη μέθοδος έχει ζητηθεί στην φόρμα επιστροφής. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Η επιστροφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν δεν παραλάβουμε τα εμπορεύματα ή αν δεν είστε σε θέση να αποδείξετε ότι έχετε στείλει τα αγαθά, επιλέγοντας το προγενέστερο.

Είστε υποχρεωμένοι να στείλετε ή να παραδώσετε τα εμπορεύματα αμέσως και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας κοινοποιήθηκε η ακύρωση της εν λόγω παραγγελίας. Η χρονική περίοδος θεωρείται ληγμένη αν στείλετε τα αγαθά μετά από την περίοδο των δεκατεσσάρων ημερών.

Το δικαίωμα ακύρωσης δεν ισχύει για τις ακόλουθες παραγγελίες:

Παραγγελίες που αφορούν σφραγισμένα αγαθά των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη και δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή με βάση τους κανόνες της υγειονομικής προστασίας και της υγιεινής, ή αν η ταινία ασφαλείας έχει αφαιρεθεί.

Διάφορα

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη olbio.gr: To olbio.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

3. Διαφημιστικά μηνύματα: Το olbio.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής, κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το olbio.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

4. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του olio.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Scroll to Top